Maandblad
GEBEDSKALENDER

Met deze gebedskalender kan u elke dag bidden voor een ander land, waar op dit moment een nood dreigt. Deze gebedskalender voor 7 dagen, en dat 4 weken lang, kan daarbij voor u een praktische hulp zijn om te bidden voor broeders en zusters in nood in de wereld.

Elke maand wordt deze gebedskalender vernieuwd.


       Gebedskalender voor september 2017:

Zondag:
Arabisch schiereiland - Bid dat meer moslims het evangelie zullen horen en zich tot Christus keren. Vraag de Heer of Hij voor deze mensen wegen wil vrijmaken om in Christus te groeien en dat er een opwekking mag komen in het geboorteland van de islam. (Lees ook blz. 4)

Maandag:
Noord-Korea - Bid dat Kim Jong-Un, de leider van Noord-Korea, de liefde van God mag ontdekken. Bid dat meer en meer mensen via de ballonnenacties tot bekering mogen komen. (Lees ook de Stef als je hem heb gekregen.)

Dinsdag:
Tanzania - Bid dat deze drie meisjes hun leven kunnen heropbouwen. Bid dat God de emotionele wonden geneest, die veroorzaakt zijn door het trauma en isolement vanwege hun familie en de gemeenschap. (Lees ook blz. 4)

Woensdag:
Filipijnen - De stad Marawi in het zuiden van het land is al enkele maanden bezet door IS strijders. Minstens 60 mannen, vrouwen en kinderen werden ontvoerd en door hen gevangen gehouden. Bid voor hun bevrijding en dat ze hun ogen op de Heer gericht mogen houden. - Filippenzen 4:19.

Donderdag:
België - Dank God voor toekomstige opvolgers voor Hulp aan de Verdrukte Kerk. Joseph Marien en zijn vrouw Alida zijn aan rust toe. Na jaren van gebed, heeft God Joas en Rachel gestuurd om het werk over te nemen. Wil u hen ook graag leren kennen? Na afspraak komen ze graag naar u toe.

Vrijdag:
Yemen - Bid voor Khaled en zijn kinderen. Ze missen Sa-mira enorm. Bid voor hun familie in Yemen, dat zij Jezus Christus als hun Heer en Redder mogen leren kennen. Bid dat nog vele moslims in Yemen mogen bereikt worden met het Evangelie.

Zaterdag:
Islamitische staat - -IS is momenteel werkzaam in 18 verschillende landen. Hun moeite om een 'pure' islamitische staat te stichten heeft niet enkel geleid tot vele vervolgingen van christenen, maar ook tot een groeiend aantal moslims, die hun geloof meer kritisch bekijken en zich bekeren tot Christus. Bid dat nog velen zich tot Jezus mogen keren.
Neem de vrijheid die wij hier kennen nooit als vanzelfsprekend. In vele landen zijn christenen niet vrij om samen te komen, bijbel te lezen of te bidden.
UP
 
Home Over ons Onze projecten Deelnemen
Video's Links Contact Gebed
GEBEDSKAART

Deze kaart is gratis bij ons verkrijgbaar. Een waardevol hulpmiddel bij uw gebed voor onze broers en zusters in zovele landen!

Voor meer info klik hier en stuur ons een berichtje met je "Aanvraag voor een Gebedskaart"
Klik op deze kaart en vind meer informatie over alle landen in de verdrukte gebieden

U kan onze gebedskaart (60x45) gratis verkrijgen op aanvraag.
 
Klik op de kaart voor meer informatie over alle landen
10 Manieren om te Bidden voor Onze Vervolgde Familie


1. Bid dat vervolgde gelovigen Gods nabijheid mogen voelen (Hebr. 13:5).
2. Bid dat zij zich verbonden mogen voelen met het grote Lichaam van Christus (1 Kor. 12:20, 26)
3. Bid dat zij door God getroost mogen worden wanneer leden van hun familie worden gedood, gekwetst of gevangen omwille van hun getuigenis (2 Kor. 1: 3-5)
4. Bid dat zij mogelijkheden krijgen om het Evangelie te delen (Kol. 4:3).
5. Bid dat ze met vrijmoedigheid over Christus kunnen spreken (Fil. 1:14).
6. bid dat ze hun vervolgers mogen vergeven en liefhebben (Matt. 5:44).
7. Bid dat hun zendingsactiviteiten niet ontdekt worden door autoriteiten of anderen die hen willen doen zwijgen (Hand. 9:25).
8. Bid dat zij zich mogen verblijden in hun lijden (Hand. 5:41).
9. Bid dat Gods Woord hen mag verfrissen en ze kunnen groeien in geloof (Efez. 6:17).
10. Bid dat zij versterkt mogen zijn door de gebeden van hun geloofsgenoten (Judas 20-25).