nodig ons uit

presentaties

Op zoek naar een zinvol onderwerp voor uw kerk, vereniging of school? Bel of schrijf ons en onze medewerkers zijn altijd bereid om langs te komen.
Bekijk de onderstaande mogelijkheden, we geven presentaties voor alle leeftijden. 

Kerken en verenigingen

Wilt u als gemeente een bijeenkomst organiseren over vervolgde christenen? Of zoekt u invulling voor een verenigingsavond? Wij komen graag langs om de verhalen van broeders en zusters te delen met uw gemeenteleden.

 

Jongeren

We spreken graag tijdens jongerenavonden, verenigingsavonden of kampen. Ook geven we gastlessen of workshops op scholen. Tijdens onze presentaties voor jongeren is er ruimte voor interactie en gesprek. We gebruiken de getuigenissen van vervolgde christenen als spiegel en moedigen jongeren aan het spoor van deze christenen te volgen.

 

Kinderen

Christenvervolging is belangrijk thema, maar zeker voor kinderen ook een moeilijk onderwerp. Onze gastlessen en presentaties voor kinderen brengt het onderwerp dichtbij zonder dat het té heftig wordt. We laten door de ogen van leeftijdsgenoten zien wat het betekent om vervolgd te worden vanwege je geloof.