EEN BIJBEL VOOR ELKE GELOVIGE

Een bijbel in de handen krijgen van elke christelijke gelovige is een taak die het wereldwijde lichaam van Christus in deze generatie kan volbrengen. Hier bij Hulp aan de Verdrukte Kerk zetten we ons in om dit doel te bereiken in landen waar christenen vervolgd worden vanwege hun geloof. Hierbij hebben we uw hulp nodig!

Onbereikbare plekken?
Die bestaan niet.

Geen enkele weg is te moeilijk, geen risico is te groot wanneer onze broeders en zusters het uitroepen om Gods Woord! Bijbelsmokkelen naar landen waar geen toegang is tot Gods Woord is een essentieel onderdeel van het versterken van de kerk in die naties.

Bijbels op de frontlinie

Moeilijk. Gevaarlijk. Illegaal.

We willen u vragen om te bidden voor de veilige verspreiding van bijbels in ‘s werelds moeilijkste en gevaarlijkste missievelden, zoals geïllustreerd op de onderstaande kaart. Dappere mannen en vrouwen riskeren arrestatie, gevangenisstraf, slagen en zelfs de dood om Gods Woord in de handen te krijgen van degenen die het anders misschien nooit zouden ontvangen.

“Ik zou niet in de Bijbel geloven als het niet de moeite waard zou zijn om het zelfs met het grootste risico overal naar binnen te smokkelen…”

Richard Wurmbrand